Η άδεια εκμετάλλευσης (χρήση φωτογραφίας) εκχωρείται μόνο από τη φωτογράφο δημιουργό, αφού η χρήση των φωτογραφιών αποτελεί μέρος του πνευματικού δικαιώματος της φωτογράφου (συγκεκριμένα του περιουσιακού δικαιώματός της).
logo

About me

About me

Freelance Photographer

Η Λαμπρινή Σωτηρίου μας μιλά…

«Πίσω απ’ τον φακό υπάρχει το βλέμμα μου, μια στιγμή και μια σκέψη. Αυτό αποτυπώνω και μετά όλη η μαγεία γίνεται χαρτί, εικόνα, φαντασία και κάτι απ’ την ψευδαίσθηση της πραγματικότητας.

            Με θυμάμαι να στήνω την κάμερα σε κάθε μου βήμα και να σκορπάω μικρά καρέ στο τώρα. Να μην χαθεί η στιγμή, να μην ξεχαστεί το τώρα.

            Και κάπως έτσι συνομιλώ μαζί σας, με τη σιωπή μου πίσω απ’ τις φωτογραφίες. Κλέβω εκφράσεις σας, αντιδράσεις, αυθόρμητες κινήσεις και γίνομαι κάτι από εσάς. Κάτι από όσα τελικά μου χαρίζετε όταν κρύβομαι πίσω απ’ τον φακό μου. Εκεί που η πραγματικότητα γίνεται αλήθεια, που τελικά όλα είναι αλλιώς. Για αυτό το αλλιώς, υπάρχω εγώ.

            Σε στιγμές χαράς, στη φωτογράφιση του γάμου σας, σε εκδηλώσεις προσωπικές ή μη, κάθε φορά που τα χαμόγελά σας αξίζουν να μην ξεχαστούν και όλοι σας γεμίζετε με χρώματα και εικόνες τις αναμνήσεις σας.

            Στο επόμενο διακριτικό «κλικ» που δεν θα ακούσετε, αλλά θα σας χαρίσει στιγμές για μια ζωή».

Projects55%

In Process60%

Completed80%

Undertaken50%

Coffee85%

Crazy80%

Magic55%

Inspiration85%

Εν ώρα εργασίας !

More of my work

Γάμος, Βάπτιση, Events και άλλες δημιουργίες

Λαμπρινή : φωτογραφίες, χαμόγελα, εικόνες - ένα κλικ : στιγμές ζωής, μια στιγμή, πάθος - ο γάμος σας : αναμνήσεις, εκφράσεις, εκθέσεις - τα καρέ μου : χρώματα, μια βόλτα, η φύση.

Αν θελετε να με γνωρισετε καλυτερα !

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου με πολλούς τρόπους. Πατώντας το ακόλουθο κουμπί μπορείτε να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας μου.